Потпишувањето на Договор за котација на континуираните државни обврзници помеѓу Минисерството за финансии на Република Македонија и Македонската берза АД Скопје

Потпишувањето на Договор за котација на континуираните државни обврзници помеѓу Минисерството за финансии на Република Македонија и Македонската берза АД Скопје.

Договорот ќе го потпишат Министерот за финансии д-р Драган Тевдовски и Главниот извршен директор на Берзата г-дин Иван Штериев.

Потпишувањето е закажано за 19.12.2018 година (среда) со почеток во 10:00 часот во просториите на Македонска берза на ул.Орце Николов бр.75.

Поврзани вести